Loading...
Avondkaart winter 2017-12-29T09:47:00+00:00

Voorgerechten

Tegen meerprijs zijn alle salades ook als hoofdgerecht te bestellen!

Mandje stokbrood  € 3,50

met kruidenboter & tapenade

Soep van de dag € 5,50

Met stokbrood & kruidenboter

Salade Carpaccio € 8,50 / € 12,50

tomaat, komkommer, pestomayo, zongedroogde tomaat, kappertjes, olijven, oude kaas & pijboompitten.

Salade GEKRUIDE KIP € 9,50 / € 12,50

gemengde sla, bosui, tomaat, komkommer, puntpaprike, avocado, pijnboompitjes, basilicum.

Salade niçoise € 9,50 / € 12,50

tonijn, kappertjes, rode ui, ei, tomaat en komkommer.

Salade gerookte zalm € 9,50 / € 12,50

ui, kappertjes, ei, tomaat, komkommer & dressing.

Salade geitenkaas  € 9,50 / € 12,50

met tomaat, komkommer, cashewnoten, spekjes & dressing.

enkel op reservering, vanaf 4 personen

onZE SPECIALITEIT: DE BBQ!

BIJZONDERE VLEES- EN VISGERECHTEN, BEREID OP ONZE STOERE DRIEPOOT!

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade, en peper- champignon- of stroganoffsaus naar keuze.

Schnitzel “Brandend Zand”  € 16,50

Een klassieker! Malse schnitzel met kapucijners, spek, ui & piccalilly

Echte Drielse burger € 12,50

Sappige hamburger op een vers afgebakken gekruide bol, met bacon, sla, tomaat, komkommer, gebakken ei, ui & ketchup.

Spareribs € 16,50

Biefstuk € 17,50

Mixed grill spies € 16,50

Varkenshaas, kip en biefstuk

Saté van de haas € 15,50/ 16,50

in onze geheime marinade

Schnitzel € 14,50

Varkenshaas € 16,50

naturel of met parmaham

Tagliatelle € 16,50

met gebakken groenten en keuze uit:

Biefreepjes in ketjapsaus,

Hete kip in roomsaus of

Gamba’s met pittige saus

Zalm of kabeljauw  € 17,50

elke maandag

Onbeperkt spareribs
€ 16,50!

naast het á la carte-menu,
inclusief friet, sauzen & salade

Desserts

Crème brûlée € 5,50

Zachte vanillecrème met een krokant laagje karamel.

Brandend Zand € 5,50

Laat je verrassen dor de chef!

Sorbet € 4,50

Roomijs, vruchten en slagroom

Dame Blanche € 4,50

Roomijs, warme chocoladesaus en slagroom