Koken op open vuur is de puurste vorm van koken, met een verrassend resultaat.

Verwacht geen rokerige barbecuesmaak;  Vis en vlees gegaard op de driepoot, op de manier waarop wij het geperfectioneerd hebben, behoudt juist zijn eigen smaak en structuur. Zóveel smaak; dat heb je nog nooit geproefd!

Barbecueën doen we op een door onszelf ontworpen stoere driepoot. We gebruiken geen kolen maar speciaal door onszelf geselecteerd &  geïmporteerd hout. Midden in Brandend Zand of buiten op het terras; onze barbecue is altijd lekker & spectaculair en daardoor bijzonder geschikt voor grotere groepen. Iets te vieren? We maken graag een arrangement op maat!

Een BBQ-arrangement stemmen we altijd af op je wensen en mogelijkheden. Vanaf minimaal vier personen kun je al komen genieten van diverse vis- en vleesgerechten. Wel vragen we je om minimaal een week van tevoren te reserveren.

Mixed grill

Een klassieker in een nieuw jasje!

Diverse gerechten van de BBQ, die aan tafel geserveerd worden; Saté, biefstuk, een viszakje met witvis en groenten en een hamburger of spareribs. Inclusief stokbrood met kruidenboter, verse friet, sauzen en diverse salades. Smullen maar!

enkel op reservering

€ 25,50 per persoon

4 – 15 personen

BBQ Arrangement

Perfect voor grotere groepen!

Een uitgebreid buffet, met keuze uit diverse vleesgerechten van de BBQ zoals kipfilet, speklapjes, biefstuk, hamburger, worst en een viszakje met witvis en groenten.  Inclusief stokbrood met kruidenboter, verse friet, sauzen en diverse salades.

enkel op reservering

€  28,50 per persoon

vanaf 15 personen

Picanha

Picanha, of staartstuk, is een groot stuk vlees dat je écht een keer geproefd moet hebben!

Deze Braziliaanse specialiteit is in Nederland nog niet zo bekend. Onterecht, want dit malse vlees met dunne vetkap heeft een unieke zachte smaak, waar je je vingers bij opeet. Wij roosteren picanha in zijn geheel boven het grote vuur midden in het restaurant. Hierbij serveren we frieten, diverse sauzen en verse salades.

enkel op reservering

€  30,00 per persoon

vanaf 15 personen