ELKE DAG EEN FEESTJE!

Bij Brandend Zand ben je zowel met een klein gezelschap als een grote groep van harte welkom. Je hebt verschillende accommodaties tot je beschikking, allemaal met hun eigen, unieke sfeer. We werken niet met standaardarrangementen, maar verzorgen altijd een feest op maat, waarbij persoonlijke aandacht, exclusiviteit en kwaliteit voorop staan.

Brandend Zand vind je op de Zandmeren; een inspirerende, sfeervolle en veelzijdige locatie, waar je voor alle soorten bijeenkomsten terecht kunt – van klein en intiem feest, tot groot en spectaculair event.

UNIEK IS ONZE STOERE VERANDA; EEN GROOT OVERDEKT TERRAS WAAR JE ELK SEIZOEN GENIET VAN HET SPECTACULAIRE UITZICHT OVER DE ZANDMEREN

  • DIVERSE ACCOMODATIES

VAN HUISKAMERRESTAURANT TOT OUTDOOR; VOOR ELK FEEST IS ER EEN GESCHIKTE ACCOMMODATIE!

  • 2 tot 100 personen per accommodatie, tot een maximum van 200 personen in totaal, afhankelijk van uw activiteit en wensen

  • UITGEBREIDE CATERINGMOGELIJKHEDEN

VAN LUNCHBUFFET TOT WALKING DINNER; BIJ BRANDEND ZAND KAN HET ALLEMAAL!

  • ZEER RUIME GRATIS PARKEERGELEGENHEID

  • OOK LEUK VOOR KINDEREN!

BRANDEND ZAND IS KINDVRIENDLIJK INGERICHT EN HEEFT ALLE RUIMTE VOOR KINDEREN OM TE SPELEN. BIJ GOED WEER STAAT ER ZELFS EEN GROOT SPRINGKUSSEN!

BRANDEND ZAND

De huiskamer van de Zandmeren! Ons gezellige restaurant met overdekte veranda heeft plaats voor 50 tot 110 personen. Geeft u een feest voor meer dan 110 personen? We bieden daarvoor verschillende mogelijkheden. Onze evenementenorganisator Gisela Rust verteld u er graag meer over. T (0418) 579615 E gisela@zandmeren.nl

LEES MEER

BLOKHUT

Stoer en authentiek; Deze flexibele feestruimte met bar, terras, houtkachel en waanzinnig uitzicht barst van de sfeer! De blokhut biedt plaats aan 50 – 100 personen.

LEES MEER

Zaterdag 28 oktober 2017 was er voor mij een surpriseparty georganiseerd bij jullie samen met 55 gasten. Wat was ik om de tuin geleid, ik had niets gemerkt wat mij stond te wachten. Ik werd bij jullie ontvangen met ‘een lang zal ze leven’ voor mijn 50ste verjaardag. Als je bij jullie in een gezellige huiselijke ongedwongen sfeer binnen komt, voel je je binnen de kortste keren heerlijk op je gemak. Ook als je daar voor de eerste keer komt. Het mooie is dat er een dansvloer met stantafels, een lange café-tafel en een lekkere luie bank waren. De haard brandde gezellig en daar werd later een heerlijke saté op gebakken. De complimenten voor de enthousiaste bediening die zorgde voor vlotte aanvoer van drankjes en hapjes. En het geheel werd afgesloten met een heerlijke puntzak friet mayo. Het was helemaal geweldig, ik heb zo genoten van het feest en de goede ambiance bij jullie.

Mieke
Wij zouden graag onze complimenten willen geven aan het personeel! Wat een TOP service! Dankzij jullie is het feest zo goed gelopen zoals wij dat wilde!
Super bedankt!
Onze complimenten!!!!
Jip & Yolynthe