Dagen die je bij blijven! Vanwege de mensen, de dingen die je deed, de omgeving waarin. Elke dag zo’n dag, dat is wat we doen!

We denken mee, organiseren en faciliteren waar gewenst. Nooit vanuit onze luie stoel, altijd samen met jou. En dat op de mooiste plek van Nederland, met de beste en de leukste mensen die we kunnen vinden. Relatiedag, brainstormweekend, incentive of sensationeel bedrijfsfeest? Alles is mogelijk bij Brandend Zand!

Een inspirerende, sfeervolle en veelzijdige locatie, waar je voor alle soorten bijeenkomsten terecht kunt

Van klein en intiem feest, tot groot en spectaculair event- voor alle soorten bijeenkomsten hebben we een passende accommodatie. We werken niet met standaardarrangementen, maar verzorgen altijd een evenement op maat. Persoonlijke aandacht, exclusiviteit en kwaliteit staat daarbij altijd voorop. Ons doel is een origineel en karaktervol evenement te verzorgen, dat jullie gasten nog lang bij zal blijven. Door onze jarenlange ervaring en veelzijdige locatie en accommodaties kunnen we goed inspelen op specifieke wensen. Brandend Zand is centraal gelegen langs uitvalswegen, en beschikt over een zeer ruime gratis parkeergelegenheid.

LEES MEER

LOCATIE

vergaderen

BIJ BRANDEND ZAND KAN JE TERECHT VOOR ALLE SOORTEN VERGADERINGEN, SEMINARS EN MEETINGS.

De prachtige omgeving zorgt ervoor dat iedereen echt even weg is van de dagelijkse beslommeringen en zich volledig kan richten op de bijeenkomst. Je kunt er bovendien tijdens en na de vergadering een frisse neus halen en je bezinnen op het vervolg.

Onze vergaderaccommodaties zijn geschikt voor 2 tot 50 personen, en voorzien van wifi en beamer. Uiteraard verzorgen wij ook de catering, of het nu om een goede koffie kop koffie gaat of een luxe borrel.

LEES MEER

Sportieve en avontuurlijke groepsuitjes voor iedereen!

Al jaren organiseren wij actieve groepsprogramma’s op het land én op het water. Hiervoor hebben we diverse activiteiten ontwikkeld die elke bijeenkomst onvergetelijk maken. Wij werken niet met standaardarrangementen, maar stemmen elk programma af op jouw wensen en mogelijkheden, waarbij exclusiviteit en kwaliteit voorop staan.  Van offroad rijden met een Land Rover tot een percussieworkshop; bijna alles is mogelijk!

LEES MEER

ACTIEF

We hebben veel leuke reacties gehad van alle genodigden, de locatie was gezellig, de hapjes waren voortreffelijk en het personeel alert en vriendelijk. Alles was goed geregeld, onze complimenten!

Marie-Christine, Welzijn Bommelerwaard