Sportieve en avontuurlijke groepsuitjes voor iedereen!

Al jaren organiseren we actieve groepsprogramma’s op het land én op het water. Hiervoor hebben we diverse activiteiten ontwikkeld die elke bijeenkomst onvergetelijk maken. Wij werken niet met standaardarrangementen, maar stemmen elk programma af op jouw wensen en mogelijkheden, waarbij exclusiviteit en kwaliteit voorop staan. Landroverrijden, waterkarten of Oud-Hollandse spelen; bijna alles is mogelijk!

De Zandmeren vind je in de Bommelerwaard, in de mooie uitgestrekte gebieden langs de Maas. Deze regio heeft een enorme aantrekkingskracht op avonturiers die op zoek zijn naar kwaliteit en exclusiviteit. Voor de échte outdoor beleving ontvangen wij je in onze authentieke lodge met onweerstaanbaar uitzicht over de Zandmeren. Ons gevarieerde evenemententerrein, met bos, weilanden en water, heeft diverse accommodaties en een evenementenhaven. Hier is het een uitdaging om een spectaculaire strijd aan te gaan met de elementen – en met elkaar!

FUN EXPERIENCE

Adrenalinekicks, samenwerking, braintraining en fun!

De Fun Experience is een totaal spektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven. Spektakel op het water wordt afgewisseld met diverse vormen van terreinrijden. Iedere activiteit vraagt andere vaardigheden van het complete team! Alle proeven die worden aangegaan bestaan uit een grote dosis fun en samenspel, en vormen een ware uitdaging! Het arrangement wordt op maat samengesteld en is naar wens uit te breiden met een gezellige lunch, BBQ of borrel.

DEFENDER CHALLENGE

Zo leuk was off-road rijden nog nooit!

Teams strijden met én tegen elkaar in Land Rover Defenders waarmee een sensationeel off-road parcours afgelegd moet worden. Aan de hand van coördinaten, die willekeurig in het veld staan, stippelt elk team zijn eigen route uit en komt tijdens de Challenge een aantal echte off-road proeven tegen, die met de Defender afgelegd moeten worden. Tijdens de Challenge worden de Defenders tot het absolute uiterste gedreven. De echte Challenge is echter niet de auto tot aan de finish te brengen, maar vooral het complete team. Aan de Defender Challenge gaat een instructie vooraf in de beginselen van het terreinrijden en omgang met de gereedschappen.

BALANCE OF POWER

De ultieme combinatie van braintraining, samenwerking, adrenaline en wilskracht.

 De Balance of Power is een teamuitje met een uniek spelelement.  Deelnemers worden verdeeld over teams, die door diverse spelopdrachten goed uit te voeren zoveel mogelijk ‘geld’ moeten verdienen.  Spelonderdelen bestaan uit stoere teamopdrachten waarbij je je hersenen én spierballen moet pijnigen. Teamwork, tactiek en doorzettingsvermogen zijn van cruciaal belang. Een Balance of Power is een interactief programma, waarbij elk team zijn eigen programma bepaald op basis van initiatief, goede planning, teamspel én creativiteit.

LAND ROVER EXPERIENCE

LEER OFFROAD RIJDEN VAN DE PROFESSIONAL!

BELEEF ONVERGETLIJKE AVONTUREN WAAR JE NOG LANG OVER NA ZULT PRATEN!

Brandend Zand werkt samen met Land Rover Experience Nederland. Leer offroad rijden van de professionals! Land Rover Experience verzorgt bedrijfsuitjes,  bijzondere groepsprogramma’s en trainingen met de nieuwste Land Rover modellen. 

Neem contact op via info@landroverexperience.nl of bel met (0148) 579615 voor meer informatie!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE STAAN JE GRAAG TE WOORD.