Sportieve en avontuurlijke groepsuitjes voor iedereen!

Al jaren organiseren we actieve groepsprogramma’s op het land én op het water. Hiervoor hebben we diverse activiteiten ontwikkeld die elke bijeenkomst onvergetelijk maken. Wij werken niet met standaardarrangementen, maar stemmen elk programma af op jouw wensen en mogelijkheden, waarbij exclusiviteit en kwaliteit voorop staan. Landroverrijden, waterkarten of Oud-Hollandse spelen; bijna alles is mogelijk!

De Zandmeren vind je in de Bommelerwaard, in de mooie uitgestrekte gebieden langs de Maas. Deze regio heeft een enorme aantrekkingskracht op avonturiers die op zoek zijn naar kwaliteit en exclusiviteit. Voor de échte outdoor beleving ontvangen wij je in onze authentieke lodge met onweerstaanbaar uitzicht over de Zandmeren. Ons gevarieerde evenemententerrein, met bos, weilanden en water, heeft diverse accommodaties en een evenementenhaven. Hier is het een uitdaging om een spectaculaire strijd aan te gaan met de elementen – en met elkaar!

ADVENTURE GAMES

Samenwerking, braintraining en fun!

Een gevarieerd programma, boordevol spectaculaire onderdelen! Aan de hand van een scorelijst voeren teams avontuurlijke opdrachten uit. Diverse vormen van terreinrijden komen hierbij aan bod, maar ook een fysieke of mentale inspanning wordt gevraagd. Het bepalen van de juiste tactiek, teamwork en doorzettingsvermogen zijn van cruciaal belang. Het arrangement wordt op maat samengesteld en is naar wens uit te breiden met een gezellige lunch, BBQ of borrel.

LAND ROVER CHALLENGE

Zo leuk was off-road rijden nog nooit!

Teams strijden met én tegen elkaar in Land Rovers waarmee een sensationeel off-road parcours afgelegd moet worden. Elk team stippelt zijn eigen route uit en komt tijdens de Challenge een aantal echte off-road proeven tegen, die met de Land Rover afgelegd moeten worden. Tijdens de Challenge worden de land Rovers tot het absolute uiterste gedreven. De echte Challenge is echter niet de auto tot aan de finish te brengen, maar vooral het complete team. Aan de Land Rover Challenge gaat een instructie vooraf in de beginselen van het terreinrijden en omgang met de gereedschappen.

WORKSHOPS, GEZELSCHAPSSPELLEN EN QUIZZEN

Oneindige mogelijkheden!

Brandend Zand leent zich uitstekend voor zowel indoor- als outdoor activiteiten. Van pubquiz tot Oud Hollandse Spellen tot workshops. Niets is ons te gek! Interesse? Omdat wij werken met op maat gemaakte arrangementen kunt u het beste contact met ons opnemen of een afspraak inplannen met onze eventmanager. De koffie staat voor u klaar!

LAND ROVER EXPERIENCE

LEER OFFROAD RIJDEN VAN DE PROFESSIONAL!

BELEEF ONVERGETLIJKE AVONTUREN WAAR JE NOG LANG OVER NA ZULT PRATEN!

Brandend Zand werkt samen met Land Rover Experience Nederland.

Land Rover Experience verzorgt bedrijfsuitjes,  bijzondere groepsprogramma’s en trainingen met de nieuwste Land Rover modellen. 

Neem contact op via info@landroverexperience.nl of bel met (0148) 579615 voor meer informatie!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE STAAN JE GRAAG TE WOORD.