Gastheerschap zoals het bedoeld is!

Oerhollandse gezelligheid met een vleugje nostalgie; iedereen die bij ons binnenloopt voelt zich direct thuis. Brandend Zand is de huiskamer van de Zandmeren waar je lekker in de bank ploft, en waar altijd een groot vuur brandt. Hier mag alles en hoef je even niets!

Een sfeervol restaurant zonder poeha, waar je gewoon goed kan eten, en waar het altijd gezellig is; dát is wat we willen zijn. Daarom verwelkomen we je met een gulle lach, maken we tijd voor een praatje en bedienen we je op je wenken. Gastheerschap zoals het bedoeld is!

Brandend Zand vind je aan het einde van een landtong in de Zandmeren, een toplocatie voor natuurliefhebbers en rustzoekers midden in de Bommelerwaard. Een pareltje in Gelderland met ’s avonds de mooiste zonsondergangen.

BBQ

STOER, PUUR & EERLIJK

Lekker, eerlijk eten, daar staan we voor. Of het nu een mooi stuk vlees van de BBQ is of een stevige uitsmijter; alles maken we met smaak en liefde. Waar mogelijk werken we met leveranciers en producten uit de directe omgeving. We houden van eenvoud, van puur. Dat je begrijpt wat er op je bord ligt, en dat je verrast wordt door de smaak, of door de bereiding.

Onze specialiteit is onze BBQ. Midden in Brandend Zand staat een grote door onszelf ontworpen driepoot waarop we, voor groepen en op verzoek, malse stukken vlees en vis bereiden. Koken op vuur is voor ons de puurste vorm van koken, die zorgt voor echte, eerlijke smaken. Een feest om te zien én op je bord!

LEES MEER

GROEPEN

VAN BORREL TOT BRUILOFT; WIJ ZIJN ALTIJD IN VOOR EEN FEESTJE!

Een goed feest, dat geven we graag. Met je vrienden of je hele familie. Van bruiloft tot vriendinnenmiddag: we maken er altijd een originele en onvergetelijke bijeenkomst van. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. We werken niet met standaardarrangementen maar maken altijd een programma op maat, zodat jij en je gasten een onvergetelijke bijeenkomst hebben. Wij zijn pas tevreden als jullie blij naar huis zijn gegaan.

LEES MEER

Op zoek naar een leuk groepsuitje? Neem eens een kijkje bij onze arrangementen!

LEES MEER