Karaktervol en origineel!

Verjaardag, jubileum of huwelijk? Beurs, vergadering of jubileum? Wij organiseren een evenement waar jullie gasten nog lang over na zullen praten!  Eten in ons gezellige restaurant, dansen op de veranda, en borrelen bij een groot vuur met uitzicht over het water- elk feest is bij ons een onvergetelijke ervaring. Van gezellige feestzaal met alles erop en eraan, tot stoere blokhut; voor elk gezelschap en elke gelegenheid beschikken we over een passende accommodatie.

Onze multifunctionele terreinen en accommodaties zijn bij uitstek geschikt voor grotere evenementen. Praktisch elke bijeenkomst kan bij ons vormgegeven worden. Wij creëren in samenspraak met jullie altijd een karaktervol en origineel event.

De Zandmeren

De Zandmeren is uniek gelegen in de Bommelerwaard, in een van de mooie uitgestrekte gebieden langs de Maas.  Voor natuurliefhebbers en rustzoekers is het een toplocatie met ’s avonds de mooiste zonsondergangen. Het gebied heeft een enorme aantrekkingskracht op avonturiers die op zoek zijn naar kwaliteit en exclusiviteit. Ons gevarieerde evenemententerrein bestaat uit bos, weilanden en water, en heeft een natuurlijke havenkom met historische schepen.

Brandend Zand

Brandend Zand is de huiskamer van De Zandmeren; een sfeervol restaurant waar altijd het vuur brandt en waar je lekker in de bank ploft. Vanaf het overdekte terras heb je een geweldig uitzicht over de Zandmeren. Je kunt in Brandend Zand terecht met groepen tot 100 personen.

LEES MEER

Welcome Centre

Modern, licht en van alle faciliteiten voorzien; onze nieuwe vergaderruimte heeft alles om elke bijeenkomst tot een succes te maken.

LEES MEER

Blokhut

Karaktervol en stoer en een echte outdoor feestlocatie op de kop van een landtong met adembenemend uitzicht over de Zandmeren. Onze karakteristieke lodge barst van de sfeer! Hij beschikt over een houtkachel en overdekte veranda. Uw gasten zijn er hier echt even tussenuit!

LEES MEER

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

neem contact met ons op

WE STAAN JE GRAAG TE WOORD